Mijn werkwijze

Bij het Centrum voor Paardencoaching heb ik de opleiding Cognitief Coachen met Paarden gevolgd. Hiervoor ben ik in januari 2019 geslaagd. Het certificaat dat ik hiervoor heb mogen ontvangen is CRKBO erkend.

Als coach zou ik mezelf omschrijven als straight to the point en vooruitstrevend. Samen met het paard probeer ik een voor jou zo veilig als mogelijke omgeving te creëren. Ik vind het belangrijk dat jij je vrij genoeg voelt om overal over te kunnen praten. Hierbij kan vooral het paard een enorme steun zijn. Veel mensen vinden het niet fijn om meteen een heel verhaal op tafel te gooien. Dit hoeft voor mij ook niet. Ik ga het liefst zo snel mogelijk met het paard aan de slag en het gesprek komt vanzelf.

In de coaching is het belangrijk dat jij in contact komt met je gevoel en leert om te gaan met de gedachtenstroom in je hoofd. In sommige gevallen is echter nog steeds specialistische hulp nodig. Paardencoaching is hier dan ook geen vervanging voor, maar zeker een aanvulling! Daarom vind ik het belangrijk dat de coaching praktisch en toekomstgericht is, naast dat het balans en rust biedt.

De coaching zal dus vooral gericht zijn op dingen waar je in het dagelijks leven mee struggelt. Jij moet het gevoel hebben dat jij de kracht hebt om je verder te ontwikkelen en volgende stappen te nemen. Samen met jou zal ik zoeken naar een persoonlijk (stappen)plan zodat je na de sessie ook echt iets hebt om mee aan de slag te gaan!