Eenmalige powersessie
Geschikt als eerste ervaring
Met of zonder hulpvraag
1 tot 1,5 uur
Geschikt voor alle leeftijden (vanaf 12 jaar)
Studentenkorting

Een individuele powersessie geeft je een eerste ervaring met paardencoaching. Voor als je in de praktijk wilt ervaren wat paardencoaching inhoudt.

Voor een powersessie is het niet nodig om zelf al een hulpvraag te hebben. Uiteraard kan dit wel. Binnen een eenmalige sessie kan namelijk al veel inzicht verkregen worden in je kwaliteiten, valkuilen en dagelijkse worstelingen.

Mensen communiceren heel veel – vaak onbewust – non-verbaal. En hier ligt nou net de kracht van het coachen met paarden! Doordat paarden in hun communicatie voornamelijk gebruik maken van lichaamstaal kunnen ze niet alleen elkaar, maar ook de mens erg goed inschatten. Daardoor kunnen er in in korte tijd hele nieuwe dingen aan het licht komen. Als coach zijnde zal ik hiervan een vertaalslag maken naar het dagelijks leven. We zullen samen op zoek gaan naar een persoonlijk (stappen)plan zodat je hierna echt iets hebt om mee aan de slag te gaan!

Hierna kan je ervoor kiezen zelfstandig aan de slag te gaan met de nieuwe inzichten. Uiteraard is het ook mogelijk om nog enkele vervolgsessies te volgen.

Een powersessie wordt afgestemd op jouw behoeftes en budget, en kan dus in tijdsduur variëren van 1 uur tot 1,5 uur.

Open chat
1
Direct contact
Hallo 👋🏼
Heb je vragen of interesse in paardencoaching? Stuur dan vooral een berichtje, dan kijken we samen wat voor jou passend is!