Tegenwoordig is er steeds meer stress; vier van de tien jongeren hebben psychische klachten en ook burn-outs komen in verscheidene leeftijdscategorieën steeds vaker voor. De rust, ofwel sereniteit, in het leven is vaak ver te zoeken. Met hulp van de paarden hoop ik jou een moment van rust te geven en je handvatten te geven zodat je dit ook in het dagelijks leven kunt creëren. Hieruit is de naam HorSerenity ontstaan, een combinatie van horse en serenity.

HorSerenity staat voor
  • Kwaliteit: coaching wordt gegeven volgens de methode Cognitief Coachen met Paarden van het Centrum voor Paardencoaching en motiverende gespreksvoering.
  • No-nonsense coaching: geen zweverige, spirituele invloeden. Er wordt alleen uitgegaan van het gedrag dat het paard daadwerkelijk vertoont.
  • Rust en veiligheid: geen ‘om de tafel- gesprek’, maar buiten in alle rust en privacy met het paard aan de slag.
  • Ontwikkeling: de coaching is praktisch en toekomstgericht. Jij moet de kracht krijgen om je verder te kunnen ontwikkelen.

Ontstaan

HorSerenity is een aantal jaar geleden opgericht tijdens het Topklas traject. Topklas ondernemen is een speciaal afstudeertraject van HAS Hogeschool. Tijdens dit traject heb ik een ondernemersvisie kunnen ontwikkelen en heb ik planmatig een strategie voor deze onderneming uitgewerkt. Daarnaast heb ik de kans gekregen om met de opstart van dit bedrijf te kunnen afstuderen.

Open chat
1
Direct contact
Hallo 👋🏼
Heb je vragen of interesse in paardencoaching? Stuur dan vooral een berichtje, dan kijken we samen wat voor jou passend is!