Waarom biedt HorSerenity eigenlijk coaching met een paard? Uit studies van HeartMath instituut is gebleken dat het bijzijn van een paard helend kan werken. Dit wordt ook wel het helende hart genoemd en wordt veroorzaakt door het grote(re) elektromagnetische veld van het paardenhart. Het bijzijn van dit dier kan dus erg rustgevend werken. Daarnaast zijn paarden heel goed in het lezen van non-verbale signalen. Waar wij als mens graag praten om te communiceren, lezen paarden elkaars lichaamstaal om te kunnen communiceren en samenwerken. Dit is in de natuur van essentieel belang om te kunnen overleven.

Daardoor kunnen paarden niet alleen elkaar erg goed inschatten, maar ook de mens. Tijdens een coachingssessie kunnen er dus hele nieuwe dingen aan het licht komen die tijdens een normaal gesprek meer op de achtergrond waren gebleven. Als coach zijnde zal ik hiervan een vertaalslag maken naar het dagelijks leven zodat er samen gewerkt kan worden aan je persoonlijke ontwikkeling!

Open chat
1
Direct contact
Hallo 👋🏼
Heb je vragen of interesse in paardencoaching? Stuur dan vooral een berichtje, dan kijken we samen wat voor jou passend is!